اصول پذیرایی و تشریفات

مدت دوره: 2 روز (8 ساعت)

 

 یک لغایت دو آذرماه 1396

 

هزینه دوره: 3/300/000 ریال (خالص)

محور های دوره

 

  • بهداشت فردی و گروهی /نحوه پاک کردن انواع لکه از سطوح مختلف

  • بهداشت محیط کار /نکات کلیدی و مهم در نظافت
  • شرایط نگهداری و چگونگی مصرف موادغذایی
  • نحوه چیدمان وسایل در آشپزخانه /وظایف پرسنل خدمات و پذیرایی
  • ویژگی های ظاهری کارکنان خدمات و پذیرایی
  • مقررات رفتاری کارکنان خدمات پذیرایی
  • مقررات استقبال از میهمانان/آشنایی با انواع سرویس های بین المللی
  • روش های پذیرایی/آشنایی با نحوه اتمام غذا(شش مورد)
[/column]
  • شنایی با گارنیش/ویژگی های یک سرویس خوب
  • مراحل پذیرایی/اصول و استانداردهای پذیرایی
  • نحوه پذیرایی و سرو/حق تقدم در پذیرایی
  • آداب معاشرت(سلام و احوالپرسی،معرفی اشخاص به یکدیگر،آداب لباس پوشیدن،طریقه دست دادن،طریقه ایستادن و راه رفتن،طریقه ایستادن در آسانسور،نحوه عبور و مرور راهروها و راه پله ها)

 

مدرس: خانم فاطمه جان بزرگی

  • کارشناس ارشد مدیریت اجرایی  ، گواهینامه مدیریت هتلداری از هتل پنج ستاره نیکو در کوالالامپور مالزی