آداب پذیرایی و تشریفات

مدت دوره:1 روز (8 ساعت)
30 خرداد ماه 98
هزینه دوره: 3/900/000 ریال (خالص)
 محور های دوره  
1. مفهوم کلی سرویس دهی. 2. ظاهر رسمی پرسنل. 3. استانداردها رو الگو های رفتاری. 4. روش های پذیرایی در جلسات. 5. روش تقاضا کردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل 6. آشنایی با امور مربوط به آبدارخانه
7. قوانین عمومی سرویس دهی. 8. اصول بهداشتی کار. 9. نحوه و شیوه برخورد صحیح. 10. چیدمان میز کنفرانس. 11. انواع روش های سرویس دهی مانند انگلیسی، فرانسوی، روسی، آلمانی و ....‌‌‌‌.. ؛ روشهای پذیرایی و فرق آنها با هم ؛ نحوه دم کردن چای و قهوه و طریقه سرو آن.
 نگاه مختصری بر سوابق مدرس   • مدرس رسمی موسسه اندیشه هامون • مدیریت تشریفات هتل بین المللی سیمرغ • . استاد دانشجویان و کارآموزان رشته هتلداری • برگزار کننده دوره آموزشی در بیش از یکصد شرکت برتر
فرم ثبت نام تکنیک های محاسبه و استخدام
نام شرکت
تلفن تماس
فکس
نشانی
تعداد افراد شرکت کننده
#نام و نام خانوادگیکد ملیتلفن همراهایمیلسمت
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
نوع پرداخت
مبلغ پرداختی
Invalid Input
(تعداد افراد ثبت نام شده X هزینه دوره)
کد پیگیری / شماره ارجاع
Invalid Input
(در صورت پرداخت آفلاین)
کد امنیتی (*) کد امنیتی   تصویر جدید