هزینه دوره: 3/900/000 ریال (خالص)
محور های دوره
• مفهوم کلي سرويس دهي
• ظاهر رسمي پرسنل
• استانداردها و الگوهاي رفتاري
• روشهاي پذيرايي در جلسات
• روش تقاضا کردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل
• آشنايي با امور مربوط به آبدارخانه
• قوانين عمومي سرويس دهي
• اصول بهداشتي در کار
• نحوه و شيوه برخورد صحيح
• چيدمان ميز جلسه و کنفرانس
• انواع روشهاي سرويسدهي مانند روش انگليسي، فرانسوي، روسي، آلماني و ...
نگاهی مختصر بر سوابق مدرس
• مدرس رسمی موسسه اندیشه هامون
• مدیریت تشریفات هتل بین المللی سیمرغ
• مدیریت مجموعه رستوران های مهستان
• مدرس دانشجویان و کارآموزان رشته هتلداری