چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
عضویت در سایت
ورود کاربران
عضویت در خبرنامه
صفحه اصلی
تقویم آموزشی
درباره ما
اخبار دوره ها
مقالات
درخواست دوره اختصاصی
تصاویر دوره ها
فرم خدمات مشاوره
همکاری با موسسه
فرم ثبت نام
استعلام گواهینامه
ارتباط با ما
نیاز سنجی آموزشی در حوزه صنایع غذایی
نام کامل سازمان/ شرکت
Invalid Input
نام و سمت دقیق مقام مسئول جهت مکاتبه
Invalid Input
نام و نام خانوادگی رابط آموزشی
Invalid Input
شماره تلفن ثابت رابط
Invalid Input
شماره تلفن همراه
Invalid Input
شماره نمابر
Invalid Input
پست الکترونیک
Invalid Input
دوره های درخواستی
تشريح الزامات، مستند سازي و ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005
سرممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 تحت اعتبار IRCA
تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در صنایع غذایی HACCP
تشريح الزامات و مستندسازي سيستم مديريت عرضه مواد غذايي ايمن بر اساس SFBB
آشنایی با الزامات GMP در صنايع غذايي
الزامات و چگونگی اخذ نشان حلال در صنایع غذایی
Invalid Input
سایر عناوین درخواستی
Invalid Input
شهر محل برگزاری دوره ها
Invalid Input
کد امنیتی (*)
تصویر جدید
کد امنیتی صحیح نمی باشد!
صفحه اصلی
تقویم آموزشی
درباره ما
اخبار دوره ها
مقالات
درخواست دوره اختصاصی
تصاویر دوره ها
فرم خدمات مشاوره
همکاری با موسسه
فرم ثبت نام
استعلام گواهینامه
ارتباط با ما
منوی کاربری
ورود اعضاء
ثبت نام در سایت
عضویت در خبرنامه